Bilanţul participării companiei Linella la expoziţia "Fabricat în Moldova"

În acest an, reţeaua naţională de magazine Linella a participat pentru prima dată la expoziţia “Fabricat în Moldova”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a RM. Evenimentul s-a desfăşurat între data de 31 ianuarie şi 4 februarie 2012, la CIE Moldexpo.
 
Alături de alţi, aproximativ 300 de agenţi economici, compania Linella a prezentat produsele proprii de culinărie în cadrul expoziţiei. Vizitatorii au avut ocazia să guste la standul nostru cele mai delicoase sarmale în foi de varză şi frunze de vie, cele mai apetisante plăcinte cu brânză, cartofi, mere, etc. şi tradiţionalul vin fiert. Nu în zadar, chiar din prima zi de expoziţie oamenii stăteau în rând să guste din bucatele noastre calde în aceste zile friguroase de iarnă.
 
Participarea la acest eveniment a reprezentat o experienţă deosebită pentru echipa Linella, întrucât ne-a dat posibilitatea să fim mai aproape de clienţii noştri, să comunicăm cu ei şi să le aflăm doleanţele. Ne-au făcut o deosebită plăcere aprecierile din partea vizitatorilor şi am făcut tot posibilul să-i întâmpinăm ca pe nişte adevăraţi oaspeţi.
 
De asemenea, am avut ocazia să întâlnim şi alţi agenţi economici autohtoni, cu care ne-am dori să colaborăm pe viitor. Ne bucură faptul că întreprinderile autohtone sunt din ce în ce mai active şi suntem convinşi ca împreună putem contribui la dezvoltarea social-economică a Republicii Moldova.