Aniversare Linella 11 ani

Aniversare Linella 11 ani
 
Recent, dar mai exact pe data de 17 octombrie 2012, compania Linella a împlinit 11 ani de activitate, 11 ani de evoluţie continuă şi de realizări frumoase!
 
Dacă este să facem o paralelă cu tradiţiile moldovenşti, cuplurile la această vârstă sărbătoresc nunta de oţel. Nu este un metal preţios, în schimb este foarte trainic, deoarece se spune că dacă au ajuns la această aniversare, atunci vor trăi încă mulţi ani împreună.
 
Sperăm ca prezicerea să se adeverească şi în cazul nostru. În orice caz, anul acesta a fost unul extrem de rodnic pentru Linella. Am deschis 5 magazine noi, ne-am extins în noi regiuni ale ţării, iar marea noastră familie a ajuns la aproape 700 de persoane. 
 
Cu această ocazie o parte din angajaţii companiei, inclusiv managerii de top, au fost în România pentru a face o totalizare a anului ce a trecut şi a planifica acţiunile pentru următorul an. Alegerea a fost una mai mult simbolică, alegându-se un vârf de munte din oraşul Braşov pentru a inspira colectivul Linella spre planuri mai măreţe şi gânduri mai luminate. Astfel, au fost trasate principalele direcţii de acţiune pentru anul 2013 care au drept reper principal consumatorul, satisfacerea cât mai optimă a necesităţilor sale, oferirea unei calităţi şi deserviri câte mai bune. 
 
Totuşi, un pic mai târziu am decis să sărbătorim frumosul eveniment şi în sânul marii familii Linella, să ne bucurăm şi să ne felicităm reciproc. Deşi nu toţi angajaţii au putut lua parte la festivitate, am avut parte de o atmosferă extraordinară. Le-am urat bun venit în echipă celor 18 proaspăt absolvenţi ai Universităţii Corporative Linella, li s-au înmânat diplome celor mai buni şi profesionişti angajaţi din cadrul companiei, s-au organizat concursuri, întreceri şi, bineînţeles, seara a fost condimentată cu muzică bună şi multă veselie.
 
Dorim să împărtăşim şi cu Dvs. cele mai frumoase momente de la cea de-a 11-a Aniversare Linella, căci fără voi nu am fi ajuns aici şi aici nu ne referim doar la angajaţii şi partenerii Linella, ci în primul rând – la consumatorii noştri. Vă mulţumim că existaţi şi că ne sunteţi alături.
 
La mulţi ani Linella! Hai să fim mai buni!