Mod de preparare
Pentru început se înmoaie gelatina în apă rece. Se pregăteşte cafeaua espresso şi se lasă la răcit.
Frişca se mixează cu un blender, adăugându-se 150g de zahăr. Brânza se amestecă cu zahăr pudră. În continuare aceste 2 ingrediente – frişca şi brânza, se amestecă într-un bol cu gelatina.
Acest mix se împarte în două părţi şi în una se va încorpora 2 linguri din cafeaua espresso pregătită.
Fructele se taie, lăsându-se câteva pentru ornat.
Se aranjează ingredientele pe straturi. Pişcoturile se înmoaie în cafea şi se aşează într-o formă. Deasupra pişcoturilor se toarnă un strat din crema cea fără cafea şi se aranjează un strat de căpşune. Urmează încă un strat de pişcoturi, după care crema cu cafea şi un strat de banane şi totul în final se acoperă cu cremă.
Pentru un aspect mai drăguţ se presară ciocolată neagră, pudră de cacao şi se ornează cu fructe.
Se poate servi după ce se ţine la rece câteva ore.
Poftă Mare!