Tiramisu cu mango

Tiramisu cu mango
Deserturi
30 min
Mediu

Ingrediente pentru 4 persoane 

  • Cafea Jardin Espresso 200ml
  • Cremă din brânză Mascarpone Galbani 80% 250g
  • Frișcă President 30% 200g
  • Zahăr pudră 4 linguri
  • Mango 2 buc
  • Gem de caise VIS 300g
  • Pișcoturi 8 buc
  • Zahăr

 

 

Mod de preparare

Pentru început, se pregăteşte cafeaua espresso şi se lasă la răcit.

Se mixează foarte bine crema mascarpone, până devine spumoasă, după care se adaugă frișca și 4 linguriți de zahăr pudră.

Fructul de mango se curăță de coajă și se taie cuburi mici și se amestecă cu gem de caise. Pentru un aspect mai drăguț al tiramisu-ului se lasă câteva felii de mango, cu care se va decora la final.

Pișcoturile se însiropează în cafea și se așează în cupe. Peste acest strat de pișcoturi se adauga crema mascarpone, după care amestecul din mango și gem de caise și astfel, în aceeași ordine se mai repetă straturile încă o dată. La final, ultimul strat fiind doar gemul de caise.

Se ornează cu feliile de mango și se ține la rece câteva ore înainte de servire.

Poftă Mare!