Legume la grătar cu feta, cu crema de oțet balsamic cu chili GALAXY

Legume la grătar cu feta, cu crema de oțet balsamic cu chili GALAXY
Aperitive
25 min
Mediu

Ingrediente pentru o porție

  • Vinete de mărime medie 2 buc
  • Ardei roșu 2 buc
  • Ardei verzi 2 buc
  • Dovlecei mari 2 buc
  • Brânză feta 200g
  • Rozmarin proaspăt
  • Ulei de măsline
  • Oregano proapsăt
  • Sare grunjoasă 1 lingură
  • Crema de oțet balsamic cu chili GALAXY

Mod de preparare 

Se încălzește cuptorul la 220° C. Legumele se spală și se șterg. Se îndepărtează tulpinile și semințele de pe ardei. Se taie dovleceii și vinetele în felii medii, ardeii în sferturi și ceapa în felii subțiri.

Se așează toate într-o tavă și se amestecă cu uleiul și sarea. Coacem legumele la 220° C timp de 15 minute.

Se mărunțește brânză feta, se presară legumele și se stropesc cu crema de oțet balsamic cu chili GALAXY .

Poftă Mare!