Porc în sos dulce și acru cu cremă de oțet balsamic Galaxy

Porc în sos dulce și acru cu cremă de oțet balsamic Galaxy
Feluri principale
30 min
Mediu

Ingrediente pentru o porție

  • Cotlet de porc 200g
  • Morcov 1 buc
  • Ardei roșu 1 buc
  • Ciuperci conservate sau proaspete 150g
  • Cremă de oțet balsamic GALAXY 2 linguri
  • Ulei de măsline
  • Sare, piper

Mod de preparare 

Se taie carnea de porc, legumele și ciupercile în fâșii mici. Se pune carnea de porc într-o tigaie cu ulei de măsline și se călește până se albește.

Apoi se adaugă legumele, ciupercile, sarea și piperul și continuăm să le călim până când se se rumenește carnea și se înmoaie legumele. După ce s-au înmuiat se adaugă crema de oțet balsamic GALAXY și se caramelizează. La final se adaugă puțină apă și se lasă să se „lege“.

Poftă Mare!