16 Dec 2018

Am făcut-o și pe asta! 3km de magie la Maratonul de Crăciun!

Pentru că la sfârșit de an, ne dorim puţină veselie şi să revenim în copilărie, prin urmare, am participat la  cel mai feeric eveniment al acestui an, Maratonul de Crăciun 2018, care a transformat Piața Marii Adunări Naționale într-un tărâm de poveste cu personaje, eroi și mulți Moși Crăciun. Fiind tentați de farmecul Crăciunului, n-am stat mult pe gânduri, ne-am înarmat cu energie și am mers să susținem evenimentul și, desigur, am cules momente feerice ale sărbătorilor de iarnă. 

70 de colegi și copiii acestora, am parcurs în ziua de duminică – 16 Decembrie, trei kilometri de magie presărați cu cadouri. Da, da, la linia de finiș, cu toții am ajuns cu pungile pline de daruri din partea partenerilor, printre care și Linella a oferit tuturor participanților la cursă kozinaki și un pachet de chipusri marca proprie Linela.

Desigur, că echipa Linella a respectat condiția de a veni costumați la acest maraton, elementul specific fiind căciulița de Crăciun cu logo Linella și zâmbetul de bună dispoziție. În afară de faptul că am alergat cursa, ne-am și distrat, am dansat și am mai făcut și poze.

Mai mult ca atât, Maratonul de Crăciun este o cursă caritabilă, iar profitul acestui eveniment va fi donat unui copilaș nevoiaș. Ne-am simțit foarte onorați să participăm la acest maraton, fiind unul al bunăvoinței, al omeniei, ambiției, puterii și voinței. Iar pentru ca și voi să simțiți magia sărbătorilor de iarnă, atmosfera de poveste și spiritul Crăciunului, e destul să priviți aceste poze din cadrul evenimentului!