30 Sep 2018

Chișinău se mișcă, Linella ține pasul!

Duminică, 30 Septembrie, străzile centrale ale capitalei s-au transformat într-un cursă imensă de maraton, la care au participat zeci de mii de entuziaști, care și-au pus puterile la încercare și au participat la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”.

În misiunea de a crea o viață mai bună pentru consumatorii, brandul Linella promovează sportul, implicându-ne în acțiuni care încurajează, adulți și copii deopotrivă. Susținem cu mândrie campionii de zi cu zi, cei care nu concurează pentru medalii, ci doar ca să se întreacă cu ei însiși, în competițiile de amatori. La Linella susținem sportul în orice formă, iar asta am demonstrat-o participând și noi la acest marathon, printre care am avut colegi care au parcurs 5, 10 și 21km.

A fost un weekend perfect pentru mișcare, de aceea îi felicităm pe toți cei pe care i-am întâlnit la linia de start! Vremea nu ne-a împiedicat să ne simțim bine la Chisinau International Marathon!

Linella a adus surprize nu doar participanților, dar și susținătorilor acestora, în ziua maratonului a fost amenajată o zonă tematică de relaxare, activități sportive pentru toate vârstele, distracție și multe alte surprize, toate contribuind la o atmosferă de neuitat a evenimentului.

Suntem impresionați de câti ați venit să alergăm împreună și de câți susținători bravi ați avut!