22 Sep 2019

Cod portocaliu de distracție la Festivalul Bostaniada!

În weekend-ul 21-22 Septembrie, la Festivalul etno-gastronomic Bostaniada, care s-a petrecut pe malul lacului din preajma localității Bălăbănești, timp de 2 zile am întâlnit multă lume bună și frumoasă la cortul Linella.
Ne-am simțit extraordinar și am fost plăcut surprinși de multitudinea de vizitatori entuziasmați de a petrece zilele colorat în cele mai frumoase tradiții tomnatice.


Cortul Linella i-a întâmpinat pe toți cu jocuri distractive pentru toate vârstele, atât copiii, cât și părinții acestora s-au relaxat pictând pe dovleci, și-au descoperit talentul și creativitatea la scobit dovleci și astfel au pregătit cele mai originale felinare.

În a 2-a zi a festivalului, am acceptat provocarea și am gătit cu multă dragoste și răbdare cea mai delicioasă plăcintă umplută cu bostan, care a fost oferită gratuit tuturor oaspeților festivalului Bostaniada!

Mulțumim tuturor ce ne-au vizitat la cortul Linella în aceste 2 zile minunate, emoțiile pozitive și zâmbetele voastre, ne-au dat de înțeles scă v-ați simțit foarte bine!