05 Oct 2020

Contribuim la un mediu mai curat, mai echilibrat și protejat, și astfel susținem condusul ecologic

Este deja cunoscut faptul că mașinile electrice ne ajută să avem grijă de mediul înconjurător, astfel Linella în parteneriat cu rețeaua națională EV Point, care face parte din programul de asistență „Orașe ecologice durabile în Moldova” finanțat de PNUD Moldova, a inaugurat la moment instalarea a două stații de încărcare pentru mașinele electrice.

Cele două stații sunt amplasate în parcările din magazinele LINELLA și funcționează non-stop, prima fiind în orașul Chișinău, strada Iazului 4/1, iar cea de a 2-a stație electrică în orașul Căușeni, strada Iuri Gagarin 20. Fiecare staţie de încărcare pentru vehiculele electrice dispune de două porturi AC Type 2, la o capacitate de 22 kW, iar utilizatorii pot urmări nivelul de încărcare al automobilului pe ecran.


Acesta este un pas important în încurajarea utilizării vehiculelor cu emisii reduse de CO2, astfel rețeaua de magazine Linella în parteneriat cu EV Point, va continua inițiativa de a instala stații de încărcare a automobilelor electrice în mai multe parcări ale magazinelor Linella, pentru că dorim să fim prietenoşi mediului şi să motivăm clienţii noştri să dea prioritate transportului eco și să contribuie la protejarea planetei.