28 Dec 2019

De 100 de ori mai aproape de tine!

Am încheiat anul 2019 cu un eveniment grandios dedicat deschiderii magazinului cu numărul 100. La 28 decembrie 2019, am organizat un concert cu artiști îndrăgiți, distracții, colinde și tot atunci a avut loc Marea Extragere din cadrul campaniei promoționale, inițiate în toamnă. Trei familii au fost printre câștigători, care s-au ales cu un apartament, un automobil și respectiv un voucher de 36 de mii de lei.

Evenimentul dedicat deschiderii celui de-al 100-lea magazin (strada Socoleni 7, Chișinău), a avut loc la 28 decembrie 2019, în incinta CIE Moldexpo, unde cei prezenți au avut parte de un concert cu artiștii Cristofor Aldea-Teodorovici, Zdob și Zdub, Mark Stam și colindători. 

La eveniment, oaspeții s-au bucurat de un târg de Crăciun și o zonă gastronomică special amenajată. Copiii au fost așteptați de animatori deghizați în eroii preferați de Crăciun, un carusel și diferite activități distractive. Participanții la eveniment au făcut poze într-o zonă a fotografiilor, la Selfie Box și la Pomul de Crăciun.

Partea mult-așteptată a serii a fost Marea Extragere din cadrul campaniei promoționale De 100 de ori mai aproape de tine, care s-a desfășurat în toate magazinele din țară, din data de 17 octombrie 2019.

Tichetele de înregistrare la tombolă au fost colectate din toate magazinele Linella din țară și au ajuns la destinație în saci sigilați. Conținutul acestora a fost transferat, sub privirea spectatorilor, într-o betonieră, astfel încât toate tichetele să fie bine amestecate, iar câștigătorii să fie aleși în mod transparent de către gazda evenimentului și imaginea acestei campanii, actorul și prezentatorul Emilian Crețu. Odată cu verificarea condițiilor de validare a tichetelor extrase, cei trei câștigători au fost contactați în direct și anunțați despre premiile câștigate. 

Evenimentul și momentul marii extrageri a fost transmis în direct și salvat ulterior pe pagina de Facebook Linella și canalul de youtube Linella, pentru ca oricine să poată vedea momentul extragerii.
Norocoșii au fost trei familii:

Oxana Josan este câștigătoarea apartamentului. Oxana și soțul ei sunt o familie tânără, cu doi copii, care nu aveau casă proprie și închiriau o locuință în comuna Stăuceni. 

Vasile Mihaeș este câștigătorul automobilului. Împreună cu soția și cele două fiice, Vasile plănuia să cumpere o mașină în acest an, în special deoarece soția a primit de curând permisul de conducere.

Ion Rotari a câștigat voucherul de cumpărături în valoare de 36 de mii de lei. Acesta este din satul Bălășești, raionul Sîngerei și are o familie numeroasă cu 12 copii, pentru care acest premiu a fost cel mai potrivit.