28 Nov 2020

Primul magazin Linella din localitatea Budești

Ne continuăm angajamentul de a fi aproape de comunități și de a le oferi tot ce au nevoie la cumpărături într-un teritoriu familiar lor, aproape de casă, astfel asigurând noi locuri de muncă, angajând noi colegi în echipă, în pozițiile comerciale specifice de lucru în magazine.

Deschiderea magazinului Linella în localitatea Budești, reprezintă continuitatea strategiei de dezvoltare într-un moment în care este important să mergem mai departe și să investim în comunitățile locale.

Primul magazin din localitatea Budești, de pe strada Chișinău, 1, va face o diferență la cumpărături din aceată regiune printr-o sortimentație unică și diversificată de produse alimentare, de menaj și de îngrijire personală, produse moldovenești și internaționale de renume, dar și inclusiv produse marcă proprie, cum ar fi: Bun Străbun, Linella și O!Preț Mic.

Programul primului magazin Linella din Budești este de luni până duminică în intervalul 08:00 – 22:00 și include măsurile de prevenție în contextul COVID-19, echipament de protecție pentru angajați, produse de igienizare și de dezinfectare a spațiilor comune.