12 Jun 2020

Grija față de angajați - cheia succesului Linella!

Cooperarea cu angajații noștri se bazează pe încredere, corectitudine și respect.

Gradul de retenție, satisfacția și motivația lor de a lucra cu și pentru Linella sunt aspecte prioritare în desfășurarea activității noastre și în dezvoltarea companiei.

Credem în potențialul de dezvoltare al fiecărui coleg și, de aceea, facem tot posibilul să oferim contextul potrivit pentru a crește competenţele individuale și a atinge un nivel ridicat de perfomanță. Le oferim colegilor șansa să își construiască propria carieră în retail, fiind conștienți că formarea și dezvoltarea angajaților noștri sunt aliniate cu dezvoltarea noastră organizațională și cu succesul companiei.

Ne dorim ca angajații noștri să evolueze odată cu compania și construim programe de dezvoltare care se bazează pe valorile fundamentale ale companiei: performanță, evoluție, echipă și corectitudine.

Punem la dispoziția angajaților programe de dezvoltare și instruire adaptate competențelor și nivelului lor profesional, precum și nevoilor acestora de perfecționare. Aceste programe se adresează tuturor categoriilor de angajați și oferă posibilități de dezvoltare atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.