29 Sep 2019

Linella - doza de energie necesară la Maratonul Internațional Chișinău

Să fii campion nu înseamnă doar să atingi recorduri mărețe la finiș de maraton, campion ești și atunci când reușești să ieși din zona de confort, să renunți la canapea și să adopți un stil de viață echilibrat, în care mișcarea să fie un obicei zilnic. 

Linella susține oamenii care-și schimbă viața prin sport, din acest motiv, de aproape 3 ani, promovează sportul și încurajează populația să adopte un stil de viață mai sănătos. 

Echipa Linella a ales să se asocieze în special sporturilor care pot fi practicate în aer liber, fie de echipă, fie individuale. De la Chișinău International Marathon, până la evenimente sportive precum: Hell Run, Purcari Wine Run, Mileștii Mici Wine Run, Criterium, Glodiator Mud Race, Linella este mereu aproape de participanți cu porții de fructe proaspete.

În cadrul Chișinău International Marathon 2019, Linella a fost alături de alergători cu doza de energie necesară care să-i ajute să ajungă la finiș cu bine. Cu o zi înainte de maraton, în data de 28 Septembrie, Linella, în calitate de partener titular, i-a așteptat pe toți participanții la Pasta Party! Fiecare participant înscris în cursă a putut schimba cuponul primit în kit-ul său, pe o porție copioasă și delicioasă de pasta integrale vegane cu ragu de legume, pregătită de către bucătarii de la Linella, în Piața Marii Adunări Naționale. Rețeta a fost aleasă cu grijă, de aceea o porţie de paste dietetice, a fost sursa excelentă de carbohidraţi complecşi, care a asigurat organismul cu energie și cu siguranță i-a ajutat pe sportivi să atingă noi performanțe dar și să se recupereze cât mai rapid după competiție.


Știm cât de important ca în timpul cursei, atunci când simți că nu mai poți, să primești un pic de energie în plus. Cei care au mai participat la astfel de competiții știu cât de dulci sunt fructele la final de competiție. De aceea, Linella a fost alături de toți participanții la maraton și pe traseu, oferind fructe proaspete în 2 puncte de revitalizare, pentru a duce la bun sfârșit cursa.

Linella a adus surprize nu doar participanților, dar și susținătorilor acestora, în ziua maratonului a fost amenajată o zonă tematică de relaxare, activități sportive pentru toate vârstele, distracție și multe alte surprize, toate contribuind la o atmosferă de neuitat a evenimentului.

Sperăm că v-ați simțit bine, la fel ca și noi, și desigur că ne vedem cu noi forțe și în 2020, la cel de-al VI-lea Chisinau International Marathon!