29 Sep 2018

Linella - partener titular Pasta Party!

Cu toții cunoaștem că nutriția pentru un alergător, de fapt pentru orice sportiv, este foarte importantă. Specialiștii recomandă, astfel, ca sportivii să consume aproximativ 60% din necesarul zilnic de calorii sub formă de carbohidrați – “combustibilul” care te ajută să-ți atingi obiectivele, indiferent că vorbim despre o distanță parcursă de 5 km, 10 sau chiar 42 kilometri.

Tradițional, înainte de fiecare maraton se organizează Pasta Party (petrecerea pastelor făinoase), iar cea de-a patra ediție a Maratonului Internațional din Chișinău nu este o excepție. În acest an partenerul titular al acestei petreceri am devenit noi, ca dovadă a faptului că susținem ideea de viață sănătoasă prin sport și alimentație adecvată.

În data de 29 Septembrie, înainte cu o zi de Chișinău Marathon 2018, fiecare participant înscris în cursă a primit în kit-ul său de start un cupon, pe care îl l-a putut schimba pe o porție copioasă și delicioasă de pasta Bolognese din grâu integral, pregătită de către cei mai iscusiți bucătari de la Linella, în Piața Marii Adunări Naționale. Rețeta a fost una aleasă cu grijă, de aceea o porţie de paste dietetice, fierte al dente, va fi sursa excelentă de carbohidraţi complecşi, asigurând organismul cu energie, pentru creșterea performanței și pentru o recuperare cât mai rapidă după competiție.

Sperăm că v-a plăcut cel puțin la fel de mult ca nouă, iar acum vă întâmpinăm cu câteva poze din acea zi!