20 Jan 2019

Linella - sursa de energie la Mileștii Mici Wine Run

Duminică, 20 ianuarie, pe teritoriul orășelului vinicol subteran al Combinatului de vinuri de calitate Mileștii Mici s-a desfășurat cursa de alergare „Mileștii Mici Wine Run 2019”, la care au participat peste 350 de sportivi. Printre participanții la competiție s-au numărat atât atleți amatori, cât și sportivi profesioniști din Moldova și din străinătate.

Sportivii au depășit o distanță de 10 km prin galeriile de vinuri ale beciurilor Mileștii Mici, la o adâncime de aproape 100 de metri, familiarizându-se cu tradițiile, cultura, istoria și patrimoniul țării noastre. În unele secțiuni ale traseului, au fost instalate puncte de animație, unde sportivii amatori și profesioniști au fost întâlniți de ansambluri folclorice, dansuri, meșteri populari și o „Masă Mare” cu plăcinte și vin fiert.

Linella, partener la cursa Mileștii Mici Wine Run, a dat tonul distracției și în această competiție a fost alături de alergători asigurând pe parcurusul și la finalul cursei, fiecarui participant, o doză de energie delicioasă, pentru a duce la bun sfârșit cursa Mileștii Mici Wine Run. Toți participanții, pe perioada cursei au avut parte de energie la punctele de împrospatare, unde Linella a oferit fructe proaspete pentru mega energie.

Ne bucurăm că putem lua parte la acest eveniment, care pe lângă faptul că îndeamnă la mișcare, este și o sursă de distracție și voie bună. Linella este un susținător al unui stil de viață activ și la această competiție mai puțin obișnuită printre cei 350 de alergători, au participat și 3 colegi de-ai noștri, cu care ne mândrim pentru această implciare activă.