19 Sep 2020

Am deschis cel de-al doilea magazin Linella din orașul Căușeni

Deși este un an cu mult mai multe provocări, cu un context diferit care ne face să fim mult mai agili și responsabili, ne-am adaptat și continuăm planul de expansiune pe teritoriul din țării. Cel de-al doilea magazin Linella din orașul Căușeni este amplasat într-o zonă populată, pe strada Iurie Gagarin, nr. 20 și vine aproape de locuitori oferind tot de ce au nevoie în apropierea casei.Noul supermarket Linella completează experiența la cumpărături pentru localnici, cu o gamă variată de produse alimentare, de menaj și de îngrijire personală, produse moldovenești și internaționale de renume, dar și inclusiv marcă proprie pe care consumatorii le-au descoperit deja în primul magazin, cum ar fi: Bun Străbun, Linella și O!Preț Mic.

Ne susținem angajamentul de a investi în dezvoltare și expansiune pentru a veni cât mai aproape de clienții noștri și a le oferi produse de calitate, la prețuri accesibile, un accent deosebit punându-se pe susținerea și promovarea producătorilor locali.

De asemenea, am introdus și casele de marcat cu autoservire, proiect ce face parte din eforturile companiei de a oferi astfel clienților mai multă siguranță la cumpărături prin posibilitatea de a scana în mod individual cumpărăturile.Programul magazinului este de luni până dumincă în intervalul orar 08:00 – 22:00 și include măsurile de prevenție în contextul COVID-19, echipament de protecție pentru angajați, produse de igienizare și de dezinfectare a spațiilor comune.