21 Dec 2018

Linella, Brandul anului 2018 la categoria Rețele de supermarketuri

Pentru Linella, anul 2018 s-a dovedit a fi unul consistent și cu multe momente frumoase, marcate de nenumarate proiecte sociale, educaționale, campanii promoționale, dar, nu în ultimul rând, de calitatea, proximitatea și sortimentul variat, toate oferite cu drag zilnic clienților noștri. Acestea nu s-au lasat neobservate, fapt pentru care, rețeaua de magazine Linella a fost nominalizată de revista “VIP Magazin” în cadrul proiectului „Top 100 branduri de succes din Moldova”, la rubrica Comerț - categoria Rețele de Supermarketuri.

Pe parcursul a circa două luni, organizatorii au pus spre votare aproximativ 800 de branduri, iar internauții au putut vota atât online cât și prin SMS brandurile preferate. Lupta a fost încinsă, brandurile mari și mici, locale și străine, din diverse categorii, au luptat cot la cot cu concurenții din domeniul său de activitate, pentru titlul de cel mai recunoscut și cel mai de succes brand din Republica Moldova.

Astfel, în urma votului online, dar și a deciziei unei echipe de experți, au fost desemnați câștigătorii proiectului, care s-au ales a fi companii cu renume internațional. Brandul Linella a fost  desemnat unul dintre cele mai de succes și îndrăgite branduri din Republica Moldova, la categoria rețelelor de supermarketuri. Asta demonstrează și Diploma de Excelență decernată în cadrul Galei de Premiere a TOP 100 branduri 2018.

Am fost onorați să ajungem nominalizați printre cele mai bune branduri de retail din țara noastră, dar rezultatele, care ne-au adus premiul mare, ne-au surprins și cu siguranță ne vor inspira să muncim și mai mult pentru a aduce bucurie clienților noștri. Anul 2018 a fost unul plin de eforturi și dedicație din partea întregii echipe Linella, pentru a îmbunătați și perfecționa calitatea serviciilor. Această distincție vorbește despre faptul că într-adevăr ne conducem după o cultură corporativă la baza căreia stă satisfacerea clientului și nemijlocit contribuim la schimbarea și prosperarea acestei țări.

Cu ocazia acestui eveniment, a fost lansată o ediție specială în care s-au regăsit toate aceste 100 branduri și în care puteți afla cum au evoluat și cum au influențat piața autohtonă.

Linella aduce mulțumiri clienților pentru încredere și susținere!