10 Sep 2020

Linella continuă să susțină comunitățile locale

În contextul COVID-19, care a adus şi va aduce în continuare provocări şi dificultăţi la nivel social şi economic, Linella își continuă angajamentul de a investi în dezvoltare, astfel asigurând noi locuri de muncă, angajând noi colegi în echipă, în pozițiile comerciale specifice de lucru în magazine.

De la începutul anului și până în luna septembrie, 5 magazine noi au fost deschise, dintre care 4 magazine în orașul Chișinău:

1. bd. Traian, 23/3;
2. bd. Mircea cel Bătrîn, 12/2;
3. bd. D. Cantemir, 9;
4. str. Ion Creangă, 78;

Și un nou magazin în orașul Edineț, strada 31 august 1989, 8.
Acum mai mult decât oricând venim alături de noi comunități și le oferim tot ce au nevoie pentru necesarul de alimente în apropierea casei, prin formatele noastre de magazine de proximitate, cu un spaţiu modern, oferind o gamă variată de produse accesibile, inclusiv marcă proprie şi de la producătorii locali pentru a răspunde nevoilor diferite ale clienţilor.

În această perioadă, încurajăm toți clienții noștri să aleagă produse de la producătorii autohtoni, lansând campania ”Produs acasă, cu drag de la gospodarii noștri”, prin care susținem furnizorii locali și dezvoltăm împreună cu aceștia soluții și oportunități care, în final, să ofere garanția calității produselor moldovenești pentru cumpărătorii care ne sunt alături zi de zi, la rândul lor.

Ținem să menționăm faptul că în toate magazinele noi deschise se aplică măsurile împotriva răspândirii virusului COVID-19, luate în toate magazinele Linella din țară, precum montarea de dozatoare cu soluție dezinfectantă pentru clienți și dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și obiectelor expuse, (exemplu: vitrinele frigorifice, cărucioarele și coșurile de cumpărături, benzile și POS-urile de la casele de marcat etc.).

În plus, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Linella face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

În același timp, pentru a limita răspândirea virusului COVID-19, Linella face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

LINELLA va continua să vină aproape de comunități, în diferite zone ale țării prin deschideri de noi magazine pe tot parcursul acestui an, susținând astfel comunitățile locale prin locuri de muncă și dezvoltare economică.

Rețeaua de magazine Linella ajunge în prezent la 105 magazine în Chișinău, orașe mari din țară și centre urbane puternice.