29 Sep 2019

Linella și Слобода au extrași norocoșii câștigători ai tombolei!

Marele Premiu din cadrul promoție marca Слобода, care s-a desfășurat în toate magazinele Linella din țară, în perioada 29 august - 25 septembrie curent, și-a găsit stăpânul.
În data de 29 Septembrie, la Chișinău, în fața magazinului Linella, de pe strada Ion Dumeniuc, 12, s-au extras norocoșii, care au fost premiați pe măsură. Tragerea la sorți s-a petrecut în prezența reprezentanților Linella și Sloboda, și a multor participanți, dar și curioși dornici să vadă și să afle rezultatele campaniei.

Tensiunea și emoțiile în rândul participanților, dar și ai oaspeților prezenți la eveniment a crescut când s-a anunțat extragerea pentru marele premiu, un automobil „Dacia Logan”. Cupoanele participante, rezultate din întreaga campanie, au fost amestecate într-un lototron bine închis, iar cei prezenți au urmărit cu mare atenție extragerea. Așteptarea a fost mare,  pentru că după trei încercări, în care nu s-a răspuns la telefon, al 4-lea cupon extras, am înțeles că a fost unul de succes, îndată cum am  auzit vocea câștigătorului în receptor.

Marele Premiu, un automobil Dacia Logan, a ajuns în mâinile lui Iurie Harea, un domn originar din orăselul Sângerei. Această veste i-a furat pământul de sub picioare, lăsându-l fără cuvinte. În perioada campaniei, Iurie și-a făcut ca deobicei cumpărăturile zilnice în magazinul Linella din orășelul Sângerei, având printre produse și cele de marca Sloboda, astfel, s-a și înscris în tombolă.

„Nu credeam în câștig și chiar nu m-am așteptat. Nici m-aș fi gândit vreodată, că în urma unei cumpărături obișnuite aș putea să mă aleg cu un automobil. Sunt atât de fericit, încât nu-mi vine să cred. Sunt pur si simplu un norocos.” ne-a zis Iurie, foarte emoționat.

Pe lângă marea extragere din cadrul promoției marca Sloboda, au mai fost puse în joc și 20 de coșuri cu produse Sloboda, pentru care s-au găsit și norocoșii. Iată și numele celor 20 de norocoși:

 1. Sasun Svetlana
 2. Guțan Sergiu
 3. Grosu Veaceslav
 4. Ceban Veronica
 5. Canila Valentina
 6. Jantîc Fiodor
 7. Motriuc Eduard
 8. Sevcenco Traian
 9. Voenbender Andrei
 10. Cristea Elena
 11. Albu Vera
 12. Vizitov Alexandr
 13. Marciuc Doina
 14. Jigaranu Doina
 15. Todorova Lucia
 16. Grabovschi Tatiana
 17. Chetrusca Mihail
 18. Bargan Tamara
 19. Alexeev Olga
 20. Aslan Ludmila

Tuturor celorlalţi participanţi nu ne rămâne decât să le mulţumim pentru cumpărături și participare, dar şi să le urăm succes în viitoarele campanii promoționale.

Fii cu ochii pe noi, pentru că Linella vine în curând cu alte promoții și premii de valoare. Stai aproape!