29 Aug 2019

Linella și Слобода te premiază!

                                                  Despre promoție

           Tu alegi produsele marca SLOBODA de pe rafturile magazinelor Linella, iar noi te premiem pe măsură!

                                                             Mecanism, durată, premii

     1. Cumpără în perioada 29 august – 25 septembrie produse marca Sloboda de minimum 49 lei pe un singur bon fiscal, doar în rețeaua de magazine Linella.

     2. Completează cu datele necesare cuponul de participare, care este atașat la bonul fiscal. Cuponul de participare îndeplinit, îl detașezi de la bonul fiscal și îl arunci în boxa pentru colectarea cupoanelor de lângă casa de marcat, iar bonul fiscal îl păstrezi până în ziua extragerii.

     3. Tombola va avea loc pe data de 29 septembrie 2019, în fața Magazinului Super Linella din capitală, de pe strada Ion Dumeniuc, 12, ora 12:00, prin metoda extragerii.

     4. Prin tragere la sorți, poți câștiga premii mici -  20 de coșuri cu produse marca Sloboda sau premiul mare - un automobil Dacia Logan– versiunea Acces.

 

Durata campaniei: 29 august – 25 septembrie 2019

Premii:

  • 20 coșuri cu produse marca "Sloboda";

  • 1 automobil Dacia Logan– versiunea Acces.

* Pentru a fi recunoscută calitatea de Participant, persoana fizică care pretinde la calitatea indicată trebuie să aibă vârstă minimă de 18 ani, să aibă capacitate deplină de exercițiu, din momentul începerii Promoției şi să achiziţioneze marfa în valoare minimă, stabilită pentru promoţie.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul