27 Oct 2018

Linella nu a ratat cursa "înfiorător" de veselă Hell Run organizată de Sporter

În seara de sâmbătă 27 Octombrie, la Grădina Botanică s-a desfășurat cea mai groaznică și, în același timp, amuzantă cursă nocturnă, organizată în Republica Moldova – „Hell Run” , unde au putut fi observate o mulțime de personaje înfiorătoare: de la eroii filmelor de groază până la personaje din folclor. Pentru câteva ore, Grădina Botanica a fost ”acaparată” de fantome, vampiri, vrăjitoare, zombi și tot felul de alte creaturi înfiorătoare, care au dat frâu liber distracției și s-au veselit pe cinste.

Printre cei prezenți la cursă au fost și copiii, pentru care Halloweenul este una dintre cele mai distractive sărbători. Fiecare participant avea un machiaj de Halloween, purta un costum de personaj și se comporta foarte natural în pielea eroului reprezentat.

Alergătorii au parcurs mini-maratonul de 4,2 km costumați în diverse personaje, iar de-a lungul distanței la stațiile de alimentare, amplasate la fiecare kilometru, alergătorii au primit surprize dulci și cadouri,  și și-au umplut desaga cu tot felul de bunătăți, apă , chipsuri și kozinaki toate oferite de partenerul evenimentului -  LINELLA .

Vedeți mai jos în poze cum s-a desfășurat această cursă de alergare transformată într-un eveniment înfiorător de vesel :)