02 Sep 2018

Linella partener oficial Purcari Wine Run 2018

Linella participă activ în acțiunile care susțin mișcarea în aer liber și un stil de viață sănătos, astfel devenind partener oficial la cursa de alergare printr-un cadru pitoresc înconjurat de podgorii – Purcari Wine Run 2018!

Pentru că știm că avem mulți oameni pasionați de mișcare și un stil de viață sănătos printre noi, pe 2 Septembrie am fost alături de sportivii profesioniști, dar și de cei amatori, oferindu-le fructe proaspete, care i-au asigurat energia necesară la parcurgerea distanței de 10 km prin podgoria de la Chateau Purcari!

Angajamentul companiei este să se dezvolte continuu prin grija pe care o au față de clienți și efortul întregii echipe este de a asigura produse proaspete în fiecare zi, de a aduce noutăți și produse exclusive pentru a oferi cea mai bună ofertă clienților săi.

Implicarea în acțiuni care încurajează, adulții și copii deopotrivă, să practice sportul este un element esențial în strategia Linella. Susțin cu mândrie campionii de zi cu zi, cei care nu concurează pentru medalii, ci doar ca să se întreacă cu ei însiși, în competițiile de amatori.

Anul acesta, Linella a susținut și o altă campanie amplă de promovare a unui stil de viață sănătos, derulată în Republica Moldova pentru prima dată - „Glodiator Mud Race", o cursă de alergare cu obstacole, care se parcurge prin noroi și care a reușit să atragă 300 de participanți.