29 Jul 2020

Produs Acasă, cu drag de la gospodarii noștri - Carne de pui

Zi de zi, punem pe rafturile magazinelor Linella cele mai naturale produse  pe care le apreciem cu toții, pline de gustul autentic moldovenesc și crescute cu multă dăruire de gospodarii noștri.  Alegem să colaborăm cu producători locali, cu care împreună devenim mai puternici și mai aproape de nevoile consumatorilor noștri.

Astăzi te invităm virtual la fabrica Avicola “Porumbaca”, ca să descoperi toate motivele pentru care merită să susții producătorii locali și tot ce e #produsacasă.


                       

Dotată cu utilaje moderne, fabrica avicolă “Porumbaca” pune pe rafturile Linella carne de pui nu doar crescută în condiții natural, dar și ambalată în cele mai sigure și sanitare condiții.

Calitatea produselor în general este direct influențată de strategia și procesul de producție. Pentru a oferi un produs finit de înaltă calitate, o întreagă echipă de specialiști, cu o vastă experiență în domeniu, găsesc continuu soluții provocărilor de zi cu zi. O oportunitate de care compania a beneficiat, este tendința consumatorului de a căuta și a alege produse naturale de cea mai bună calitate.
Puiul “Porumbaca”, este un produs local și natural. Creșterea acestuia are loc în condiții ecologice, în raionul Orhei. Asigurăm o alimentație naturală a păsărilor, hrana  de bază fiind grâul și porumbul. Cu strategii bine schițate și puse în aplicare, ne dedicăm întreaga activitate pentru bunul gust și pentru a oferi un produs finit de înaltă calitate”.

“Având posibilitatea de a distribui carnea de pui în cea mai mare rețea de magazine de pe teritoriul Republicii Moldova, reușim să oferim consumatorilor din toate colțurile țării un produs ecologic și calitativ, care este nu doar gustos, dar proaspăt, sănătos şi rapid de preparat.”, ne spune reprezentatul companiei Avicola “Porumbaca”.

Susține și tu producătorii autohtoni ce oferă garanția calității alimentelor #produsacasă.