10 Sep 2020

Produs Acasă, cu drag de la gospodarii noștri - Pâine

Moldova are gustul pâinii proaspăt scoase din cuptor, a cărei aromă deosebită te duce cu gândul la casă, tradiții și căldura din familie. Zi de zi alegem ce-i mai bun pentru tine, de aceea găsești pe rafturile Linella pâine coaptă cu dragoste de gospodarii noștri.

Din 2014, fabrica de panificație, patiserie și cofetărie 7SPICE pune pe mesele oamenilor din țară circa 200 de sortimente #produsacasă cu multă dăruire și dragoste pentru un gust autentic. Fă o plimbare prin secția de producție 7Spice și inspiră adânc în piept mirosul inconfundabil al pâinii calde și află povestea producătorului.

                        

 

"Compania ”ȘAPTE SPICE” SRL a fost fondată în anul 2014, atunci când în satul Peresecina, raionul Orhei a fost lansată brutăria 7Spice. Am evoluat rapid în timp, atât ca număr de angajați, sortiment, volum de producere, astfel în anul 2016 am deschis o nouă secție de producere având ca destinație fabricarea produselor de patiserie și cofetărie, iar în ianuarie 2019 a fost dată în exploatare fabrica de pâine din Chișinău, dotată cu utilaj modern, de ultima generație.

Suntem mereu în pas cu cele mai noi tendinţe şi inovaţii, ne gândim la consumatorii noștri, care își doresc pe masă o pâine ca la bunica acasă, astfel, în prezent, gama de produse 7Spice este una vastă – aproximativ 200 de produse de panificație, cofetărie și patiserie. Pâinea 7Spice este produsă pe bază de maia naturală, ce presupune un proces de fermentare mai îndelungat și mai puțină drojdie utilizată la fabricarea pâinii. În fiecare an elaborăm produse noi, iar acest fapt vorbeşte despre efortul permanent depus în vederea perfecţionării sortimentului.

La baza acestei afaceri a fost dorința de a produce ceva sănătos. Alegem cu mare grijă materia primă, acordăm o atenţie sporită întregului proces de fabricare, adăugăm multă dragoste pentru a obţine produse gustoase şi sănătoase.

Pâinea 7Spice este produsă pe bază de maia naturală, ce presupune un proces de fermentare mai îndelungat și mai puțină drojdie utilizată la fabricarea pâinii.

Pâinea ,,Fără drojdie,, și pâinea ,,Fitness,, se prepară pe baza de maiele cu o durată lungă de fermentare, timp în care au loc diferite transformări (biochimice), care dau acel miros și gust inconfundabil al pâinii de casă.

Aluatul Pâinii fără drojdie este un amestec de făina de grâu,  secară și integrală cu semințe de floarea soarelui, in și susan , care conțin o cantitate mare de Omega 3, fibre dietetice - o sursă excelentă de de vitamine B, E, Mg, Fe, Zn, Se.

Pâinea  ,,Fitness,, se pregătește în mare parte la fel ca cea fără drojdie, doar că la fermentare se pune un amestec din alte feluri de făină: de grâu, secară , tărâțe și  un alt amestec de semințe. Pentru  a mai îmbogați pâinea și cu alți nutrienți, am adăugat morcov, care chiar și prelucrat termic își păstrează toate vitaminele și mineralele.

Având posibilitatea de a livra produsele noastre în cea mai mare rețea de magazine de pe teritoriul Republicii Moldova - LINELLA, reușim să oferim consumatorilor din toate colțurile țării produse naturale, proaspete și calitative.", ne spune reprezentantul companiei.

Alege și tu pâinea 7SPICE #produsacasă și bucură-te de aroma și gustul inconfundabil al produselor moldovenești.