24 Sep 2020

Produs Acasă, cu drag de la gospodarii noștri - VIN

Moldova este meleagul celor mai gustoase și fine vinuri. Pentru consumatorii pasionați de descoperiri surprinzătoare, în magazinele Linella, avem vinuri RADACINI #produsacasă cu grijă și pasiune, de pe podgorii alese, din soiuri autohtone, care exprimă autenticitatea și stilul tradițional de vinificație.

Hai cu noi printre plantațiile de vie Radacini să admiri rodul muncii gospodarilor locali, pe care merită să-i susții din plin atunci când mergi la cumpărături.

                      

“Originea pasiunii noastre pentru vinuri, începe de la dorința de a crea un produs unic și autentic. Pentru a obține acest deziderat folosim struguri de cea mai înaltă calitate din soiuri atât europene, dar o atenție deosebită o atragem strugurilor autohtoni, de origine locală. Implementăm și utilizăm tehnologii atât tradiționale deja consacrate, cât și ne străduim să inovăm de fiecare dată la orice etapă tehnologică. Avem o linie de îmbuteliere ultraperformantă și un laborator super înzestrat, care permite să obținem un control al calității, de aceea consumatorii pot fi siguri că le oferim un produs de cea mai înaltă calitate și la o siguranță maximă.Este adevărat atunci când se spune că 75% din calitatea unui vin depinde de strugurii pe care îi folosești. De aceea, împreună cu viticultorii noștri am ales foarte minuțios, în toată Republica Moldova, locațiile cele mai importante, cele mai propice pentru diferite tipuri de vinuri, atât vinuri albe, vinuri roșii și nu mai puțin importante – vinuri spumante. Avem peste o mie de hectare de plantații proprii localizate în 3 regiuni vitivinicole ale Republicii Moldova și acolo ne cream baza pentru vinurile noastre.LINELLA este unul dintre cei mai importanți parteneri pentru noi, fiind cea mai mare rețea de magazine din toată țara, fapt ce ne ajută enorm de mult să fim mult mai aproape de consumatorul nostru din orice colț al Republicii Moldova.”, ne spune Vasile Luca, director general “Radacini Wines” SRL.

Bucură-te de aromele produselor moldovenești. Vino la Linella și alege Produs Acasă - cu drag de la gospodarii noștri.