23 Dec 2018

Campania de Crăciun "Încălzește o inimă"

Tradiţional, luna decembrie este considerată luna surprizelor, a cadourilor. Este perioada, când de la mic la mare aşteaptăm cu nerăbdare Sărbătorile de Iarnă, deoarece cu siguranţă Moș Crăciun ne va aduce în dar cadourile multaşteptate. Însă, din păcate, sunt şi persoane singure.

Din dorinţa de a umple golurile din viaţa zdruncinată, plină de nejunsuri, sărăcie şi mizerie ale bătrânilor singuratici, ale persoanelor nevoiaşe și anul acesta, Linella a susținut această campanie generoasă  „ÎNCĂLZEȘTE O INIMĂ!”,  organizată de Fundaţia „Regina Pacis”,  al 4-lea an consecutiv, în perioada 22 – 23 decembrie 2018.  În magazinele Linella din străzile N. Costin 65, Mioriția 11, I. Dumeniuc 12, au fost amenajate boxe speciale pentru donațiile de alimente și alte articole de ingienă. 

Oamenii simpli şi generoşi, care au făcut în aceste zilele cumpărături, au contribuit la fericirea unui bătrân singur, au oferit un strop de bucurie în viaţa celor necăjiți, prin procurarea produselor alimentare specifice sărbătorilor de iarnă, care au fost lăsate în coșurile special amenajate la intrarea în magazine. Gestul umanitar a fost perceput cu mare bucurie de către aceşti bătrâni singuratici, atunci când primeau pachetul cu daruri, colectate în cadrul Campaniei „Încălzeşte o inimă!”, iar lacrimile de bucurie din ochii lor au redat bucuria sărbătorilor de Iarnă!