19 Apr 2019

Cod galben de bunătate! Hai să ajutăm împreună!

Pentru al zecelea an consecutiv, Misiunea Socială „Diaconia” lansează campania de Paşti „Masa Bucuriei”, care are drept scop sensibilizarea şi mobilizarea societăţii pentru susţinerea bătrânilor rămaşi singuri şi marcați de sărăcie, dar și oamenilor nevoiaşi.

 

Campania va culmina pe data de 20 Aprilie, în Sâmbăta Floriilor, cu o zi de mobilizare națională în care oamenii sunt îndemnaţi de voluntarii Diaconiei să doneze produse alimentare neperisabile pentru a asigura o masă caldă oamenilor nevoiaşi pe tot parcursul anului. Grație acestui proiect, pe parcursul a 10 ani au fost colectate cca 200 tone de produse alimentare care au fost distribuite oamenilor nevoiași din întreaga țară.

 

A devenit o tradiţie frumoasă de mobilizare şi un simbol de solidaritate în sprijinul oamenilor. O masă caldă, care e de fapt o nevoie primară, a ajuns singura preocupare a zilei de azi şi de mâine pentru sute de bătrâni. Toate produsele pe care le vei dona în magazine, în această zi, vor deveni prânzuri calde sau pachete alimentare pentru bătrânii deserviți în cele 5 cantine susținute de Diaconia și partenerii campaniei. În cadrul campaniei, în jur de 1000 de tineri voluntari vă vor informa și îndemna ca, în preajma sărbătorilor de Paşti, în afară de produsele achiziţionate pentru familie, să doneze produse bătrânilor, pentru un prânz cald, de care vor beneficia pe tot parcursul anului.

 

Vino la unul dintre magazinele Linella implicate în campanie şi donează produse alimentare pentru susținerea cantinelor sociale ale Diaconiei și partenerilor sociali. Un gest mic - un vis împlinit! Donează pentru ca masa tuturor să fie plină!