14 Feb 2020

Faptele bune sunt de 100 de ori mai aproape de tine!

În cadrul campaniei susținute de Linella și Coca-Cola - FAPTELE BUNE SUNT DE 100 DE ORI MAI APROAPE DE TINE, care s-a desfășurat în perioada 02-22 Decembrie, fiecare consumator Linella, cumpărând o băutură Coca-Cola a contribuit la suma totală oferită pentru crearea unei ludoteci “Trenuțul Copilăriei”, în satul Drăgușenii Noi, r. Anenii Noi.

Inaugurarea a avut loc în data de 14 februarie, zi în care se obișnuiește a fi sărbătorită ziua dragostei, astfel ludoteca fiind și ea un loc creat din dragoste autentică pentru copii.

După cum o sugerează denumirea, ludoteca este ca o bibliotecă, care, însă, pune accentul pe jocul și divertismentul copiilor. Proiectul acestei ludoteci a presupus repararea, mobilarea, decorarea și amenajarea unei săli din școala gimnazială cu un număr mare de jocuri sociale, jucării, rechizite, cărți, toate menite să să le ofere un spațiu copiilor în care ei să devină eroii propriilor jocuri.

Mulțumim consumatorilor pentru implicare, acum Trenuțul Copilăriei e gata de drum! Punct de pornire: școala gimnazială din satul Dragusenii Noi, destinația: o copilărie mai fericită!