17 Mar 2020

Suntem alături acum pentru un viitor mai bun!

În contextul epidemiei de coronavirus COVID-19, cu care se confruntă la moment Republica Moldova,  Linella se alătură efortului de a susține eroii acestor timpuri, care gestionează la moment criza, astfel contribuind cu o donație de 100 000 lei către spitalul Toma Ciorbă și 50 000 de lei către Spitalul Clinic Municipal de Urgență, sume ce vor ajuta la consolidarea capacității sistemului medical moldovenesc de prevenire și tratare a pacienților.

Credem că în acest moment este nevoie de responsabilitate la nivel individual, prin respectarea indicațiilor oferite de autorități, dar și de solidaritate pentru a proteja viața celor mai vulnerabili dintre noi. Sistemul medical moldovenesc, va fi pus la grea încercare în perioada următoare, în lupta cu COVID-19 și este nevoie de toată susținerea posibilă pentru spitalele din prima linie și pentru cadrele medicale care vor îngriji persoanele dragi nouă.

Cu această ocazie îndemnăm comunitatea de afaceri să dea mai multe șanse de supraviețuire bolnavilor de virusul COVID-19 prin donații de acest fel. Doar fiind solidari putem proteja viața semenilor noștri și putem construi un viitor mai bun.