0
1. Se răzuiește dovlecelul împreună cu conopida.
2. Se pun într-un prosop, se scurge sucul și se lasă să stea 30 minute, apoi se mai scurge încă o dată bine.
3. Se transferă dovlecelul împreună cu conopida într-un bol, se sparg ouăle. Se răzuiește parmezan, se adaugă sare și piper, se amestecă.
4. Se aranjează compoziția pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt în formă de cerc de aproximativ 20 cm.
5. Se coace la 190°C timp de 20 minute.
6. Se scoate blatul din cuptor, se unge cu pesto, se aranjează pe toată suprafața mozzarella și se întoarce la cuptor pentru 5 minute.
7. La final, se decorează cu rucola, mentă și ardei chili.
Poftă bună!
Dovlecel
Conopidă
Ouă de găină
Parmezan
Mozzarella
Sos pesto
Rucola
Frunze de mentă
Ardei chili