0
1. Se taie somonul, se condimentează pe o parte cu sare, piper și se unge cu ulei de măsline. Pe cealaltă parte se condimentează cu ierburi aromatice și se unge cu ulei.
2. Se coace pe o tigaie grill câte 4-5 minute pe ambele părți.
3. Se taie ceapa, castraveții și roșiile.
4. Se aranjează frunzele de salată, castraveții, roșiile, ceapa, măslinele, brânza feta, peste care se presară ierburi aromatice. Alături de legume se pun bucățile de somon tăiate felii, avocado, lămâie și se stropește cu ulei de măsline.
Savurați cu plăcere!
GOLDEN FISH Steak de Somon congelat
Salata verde, Moldova
CASTRAVETI, Turcia
ROȘII CHERRY, Turcia
CEAPĂ ROȘIE, Moldova
AVOCADO, Spania
OLYMPUS Feta
DEAS Olive Kalamata Jumbo
LĂMÂIE, TURCIA
ПРИПРАВКА Condiment Ierburi provans
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat
MYTHOLIO Ulei de măsline EXTRA VIRGIN 100%